Antena Căutare

Cum a încercat un șofer de „bolid” să-i sfideze pe polițiștii care au vrut să-l amendeze: „Cosmin, am aici un coleg de-al tău...”

Tupeul incredibil al unui șofer de „bolid”! Oprit de polițiști pentru că intrase cu mașina pe linia de tramvai, bărbatul și-a scos telefonul și a sunat un prieten: „Cosmin, am aici un coleg de-al tău...”

Tupeul incredibil al unui șofer de „bolid”! Oprit de polițiști pentru că intrase cu mașina pe linia de tramvai, bărbatul și-a scos telefonul și a sunat un prieten: „Cosmin, am aici un coleg de-al tău...”

Un șofer din Arad i-a sfidat pe agenții rutieri care îl opriseră după ce intrase cu mașina pe linia de tramvai. În loc să își dea actele, bărbatul a pus mâna pe telefon și și-a sunat un prieten angajat în Poliție.

„Cosmin, am aici un coleg de-al tău...”, i-a spus acesta, dar prietenul său a refuzat să îl scoată din necaz, sfătuindu-l să le predea polițiștilor actele și să plătească amenda.

„Eu am încălcat cu motiv. I-am spus de ce m-am băgat pe linia de tramvai...”, a spus bărbatul care a refuzat să le dea poliţiştilor permisul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit aradon.ro, șoferul a primit o amendă usturătoare și a rămas fără permis de conducere timp de 90 de zile

„Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă totală în valoare de 2.320 de lei pentru săvârşirea a trei abateri de la prevederile OUG 195/2002: circulaţie pe sens opus, nerespectarea indicaţiilor poliţistului rutier şi lipsă documente. De asemenea, pentru primele două abateri i-a fost reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile – 60 de zile pentru circulaţie pe sensul opus şi 30 pentru nerespectarea indicaţiilor poliţistului rutier”, a declarat agentul şef de poliţie Claudia Iuga, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Arad.

Ce trebuie să știi înainte să achiziționezi încăpătorul Renault Kangoo pentru familia ta... Volkswagen îşi înfruntă clienţii, în prima audiere în faţa justiţiei germane, în scandalul "dieselgate", într-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x