Sfaturi utile: cum crești valoarea mașinii second hand înainte de a o vinde

Procesul de vânzare al unei mașini second hand poate fi ușor stresant, dar nu imposibil. Iată o listă cu 5 sfaturi utile care te vor ajuta să crești valoarea mașinii înainte de vânzare.

Așadar a venit fericitul moment în care îți schimbi mașina, însă până acolo mai ai un pas de făcut: trebuie să vinzi mașina pe care o ai acum.

Procesul de vânzare al unei mașini second hand poate fi ușor stresant, dar nu imposibil, iar dacă respecți câteva lucruri de bun simț, vei vinde mașina în cel mai scurt timp posibil.

Noi, în articolul de astăzi, am pregătit o listă cu 5 sfaturi utile care te vor ajuta să crești valoarea mașinii second hand înainte de a o vinde.

Curăță mașina - vei observa că o mașină curată atrage mai mult privirile oamenilor într-o astfel de situație și de aceea este indicat să cureți atent mașina, atât la exterior, cât și la interior. Mergi la o spălătorie și cere o curățare detaliată.

O mașină curată poate crește valoarea acesteia.

Ocupă-te de mentenanță - ca să eviți orice surpriză, înainte de a posta anunțul cu mașina de vânzare, fă o vizită la service. Ai grijă să schimbi uleiul, lichidul de frână, lichidul de răcire, lichidul de transmisie, cel de la ștergătoare și așa mai departe.

Pentru ca mașina să fie pregătită pentru noul proprietar, ai grijă să te ocupi de toate reparațiile.

ITP-ul - asigură-te că ai făcut Inspecția Tehnică Periodică înainte de a scoate mașina la vânzare. Încearcă să rezolvi toate problemele pe care ți le comunică cei de la ITP, astfel încât prețul mașinii să nu aibă de suferit.

Fă poze de calitate - Imaginea vinde și face cât 1.000 de cuvinte. Sugestia noastră este să investești puțin și pe partea de fotografii de prezentare. Niște fotografii care să prezinte atât interiorul, cât și exteriorul mașinii vor face diferența.

Stabilește prețul de vânzare - informează-te în piață legat de prețurile modelului pe care urmează să îl vinzi. Compară numărul de km, anul de fabricație, plus toate celelalte specificații ale mașinilor găsite în online, cu cele ale mașinii tale.

După ce ai strâns toate aceste informații, stabilește prețul.

Poți crește puțin prețul de vânzare, dar nu exagera, astfel încât să ai o marjă de negociere cu potențialii clienți.

Citește și
Colaj de fotografii cu Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil în timp ce țin în brațe copilul. Băiatul se numește Luca Tiago
Cine sunt nașii de botez ai lui Luca Tiago. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au creștinat fiul
Cine sunt nașii de botez ai lui Luca Tiago. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au creștinat fiul
barbat dormind intr-un pat alb
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Ramona Olaru a avut parte de o farsă în direct la Neatza de Weekend. Un vlogger i-a spus că i-a avariat mașina
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
Mai multe articole

Pune anunț online cu mașina de vânzare - pune anunțul tău cu mașina de vânzare pe site-urile de specialitate, cum ar fi Lajumate.ro, încadrează anunțul în secțiunea “Autoturisme de vânzare” și pregătește-te să fii sunat. Iar dacă ai urmat sfaturile de mai sus, ar trebui să îți vinzi mașina imediat.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri