Antena Căutare

Cum îți dai seama că a venit momentul să îți schimbi mașina?

Mașina este considerată a doua achiziție importantă, evident, după casă. Toți dintre noi își doresc, ca după o perioadă de timp să își înlocuiască mașina veche

Mașina este considerată a doua achiziție importantă, evident, după casă. Toți dintre noi își doresc, ca după o perioadă de timp să își înlocuiască mașina veche cu una mai nouă, mai frumoasă, mai puternică și mai dotată, însă te-ai întrebat vreodată cum îți dai seama că a venit momentul să îți schimbi mașina?

Ei bine, subiectul discuției de astăzi este fix despre care sunt variantele auto second hand pe care le avem la dispoziție.

  • Aspectul mașinii - atât în interior, cât și în exterior, de-a lungul timpului, mașina poate suferi diverse schimbări. De la tapițeria pătată, murdară, până la uzura volanului și a schimbătorului. La exterior vorbim despre diverse zgârieturi, pe portiere, capotă, dar și despre rugina de la praguri și așa mai departe.
  • Zgomote - dacă mașina începe să scoată sunete cu care nu ești familiarizat, ar trebui să îți pui un semn de întrebare. Cu toate că aceste lucruri pot fi reparate, acesta este un semnal de care ar trebui să ținem cont și să luăm în considerare varianta vânzării autoturismului. În funcție de gradul de uzură, costurile reparației pot fi destul de mari.
  • Starea tehnică a mașinii - principalul factor care contribuie la defecțiunile tehnice ale mașinii este situația gropilor din țara noastră. Printre cele mai costisitoare reparații se numără: probleme la caseta de direcție a mașinii sau la sistemul de suspensii.

Mașinile din generațiile mai noi vin cu îmbunătățiri semnificative față de cele vechi. În construcția autoturismelor mai noi se folosesc materiale biodegradabile, plus multe alte îmbunătățiri ce țin de tehnologie, consum și așa mai departe.

Prețul pieței - pentru a stabili un preț corect de vânzare, intră pe site-urile cu anunțuri, caută modele care corespund cu tipul, dotările, numărul de km și caracteristicile mașinii tale. Dacă îți dorești să vinzi autoturismul cât mai repede, trebuie să lași puțin preț, astfel încât să te încadrezi sub prețul pieței.

Așadar, dacă ai identificat, la mașina ta, minim două caracteristici din cele prezentate mai sus, intră pe Lajumate.ro, studiază prețurile, verifică și ce variante auto există pe site și după aceea, pune anunț de vânzare cu autoturismul tău.

Tot pe site-urile de anunțuri ai și posibilitatea de a da la schimb autoturismul tău, contra unei alte mașini, plus o diferență de bani, sau poți schimba tu mașina și să primești o diferență de bani.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x