Antena Căutare

Cum sa faci 6 ore de la Neptun la Bucuresti

Dupa ce a petrecut 6 ore in trafic de la Neptun la Bucuresti, echipa TopGear a venit cu o propunere pentru Politia Rutiera. Vezi aici notele de calatorie de pe traseu si fa si tu propuneri de fluidizare trafic.

Unii spun ca destinatia e mai putin importanta decat calatoria. Noi spunem ca trebuie sa existe si moduri mai placute de a face socializare, decat sa spargi seminte cu colegii de trafic, blocat pe autostrada.

Desi autoritatile au deschis circulatiei publice tronsonul Cernavoda - Medgidia - Agigea, calatoria pana la mare si inapoi in orele de varf (sambata dimineata la dus si duminica seara la intors) nu numai ca dureaza mai mult decat inainte de inaugurare, dar este si un test extrem pentru nervii tuturor soferilor. Pana la urma, e greu sa nu vezi rosu in fata ochilor cand tu stai in coloana si pe banda de urgenta circula ilegal sute de masini...

Citeste aici notele de calatorie TopGear si vezi de ce ar fi o idee buna ca toti soferii sa poarte zgarda pentru dresaj canin.

Test TopGear: Roll-Royce Phantom Facelift... Limuzina de curse: Hamann Cyrano, un Porsche Panamera Turbo urcat la 603 CP...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x