Antena Căutare

Cum va arata masina viitorului: computer pe patru roti!

In mai putin de zece ani, soferii vor putea sa le comande vehiculelor sa "treaca pe autopilot", a prezis ieri Bill Ford Jr, seful de la Ford.

Bill Ford Jr a mai spus ca schimbarile dramatice in tehnologie - multe dintre acestea fiind deja in curs de dezvoltare - vor fi necesare in viitorul apropiat, pentru a putea face fata cu succes numarului mare de masini din intreaga lume.

Conform statisticilor, numarul autoturismelor la nivel global va ajunge in 2050 la fabulosul numar de patru miliarde, fata de un miliard la momentul actual.

Autoturismele vor deveni, treptat-treptat, computere pe roti: ele vor ajunge sa fie autonome, se vor conduce singure, vor putea intretine o conversatie cu soferii si chiar vorbi intre ele.

In viitor, masinile se vor putea inlantui impreuna in formatiuni stranse, pentru a ocupa mai putin spatiu pe strazi si vor putea avertiza soferii de ambuteiajele si accidentele de pe sosele.

Sursa / Foto: Daily Mail

Melkus propune o versiune noua RS2000: Black Edition... FOTO! Vezi cum se transporta canapelele cu Nissan Micra!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x