Antena Căutare

Dacia a lansat seria limitata Sandero Orange

Dacia a lansat miercuri o editie limitata a modelului Sandero, cu cateva elemente noi sau imbunatatite de design si un pachet de echipamente axat pe conectivitate.



La interior tapiteria are culoarea neagra, cu insertii portocalii, tetiere si covorase personalizate, un aspect „black shiny" al consolei centrale si al conturului aeratoarelor.

Dacia Sandero Orange are echipamente care cuprind un radio CD MP3 cu satelit de comanda pe volan, priza jack si un pachet special alcatuit din telefonul Orange Boston cu touch screen, Wi-Fi, camera foto de 5 mpx si aplicatia GPS Google Maps preinstalata, o cartela SIM Orange PrePay, cablu audio multifunctional, incarcator auto, suport de telefon pentru parbriz, card de memorie MicroSD de 2 GB.

2010/10/21//129950-sand.jpg

Disponibila in varianta de motorizare 1.2 16V 75 CP Euro 5, Dacia Sandero serie limitata Orange este echipata in serie cu aer conditionat, ABS cu EBV si asistenta la franarea de urgenta, centuri de siguranta personalizate si airbag frontal pentru sofer si pasager. In plus, este oferita o carcasa specifica pentru cheia de contact.

Comenzile pentru noua serie limitata vor fi preluate in intreaga retea autorizata Dacia incepand de joi, la pretul de 9.200 Euro cu TVA.

Jandarmii si Renault Megane RS... Foto spion: Chevrolet Aveo Sedan 2012...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x