Antena Căutare

Dacia a salvat Renault de la faliment

Dacia este una dintre "povestile de succes" din economia romaneasca si internationala, a salvat grupul francez Renault, proprietarul uzinei auto, de la faliment si reprezinta un model pentru ArcelorMittal Galati, a declarat directorul general al combinatului siderurgic, Bruno Ribo.

"Eu si colegii mei din management avem un model de urmat. Ne-am raportat la standardele de la Dacia pentru ca suntem realmente impresionati de povestea de succes de la Dacia. In sase-sapte ani au reusit sa schimbe tot din ceea ce era fosta uzina. Am o experienta indelungata in industria auto si pot spune ca, vizitand Dacia, observi ca nu e nicio diferenta intre Dacia si orice alta fabrica auto din vestul Europei in termeni de curatenie, de management, de pricepere tehnica a oamenilor. Singura diferenta e ca cei de la Dacia au mai putini roboti. Dacia castiga bani si se poate spune ca a salvat Renault de la faliment", a spus el la o dezbatere publica organizata la combinat.

Ribo a fost numit director general la ArcelorMittal Galati in luna februarie. In perioada 1997-2001 el a lucrat intr-un departament denumit Customer Technical Service pentru industria auto, la Madrid.

Citeste si Jurnalul!

Foto: Intact Images

Patru modele noi au obtinut cinci stele la Euro NCAP... Micuta Dacia Towny va fi lansata in 2014 la un pret de 5.000 de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x