Antena Căutare

Dacia Duster, mai ieftina in India decat in Romania - Aer conditionat dublu si acces fara cheie, in premiera

Renault a lansat modelul Dacia Duster sub sigla proprie pe piata din India, in incercarea de a-si creste prezenta pe una din cele mai mari piete auto din lume. Cum taxele si normele de poluare din India sunt inferioare celor din UE, inclusiv Romania, Duster-ul "made in India" (se fabrica in uzina Renault-Nissan din Chennai) are un pret de baza de 719.000 de rupii (10.500 de euro) pentru modelul pe benzina si de 800.000 de rupii (11.700 de euro) pentru cel pe motorina. In Romania, cel mai ieftin Duster costa 11.250 de euro, TVA inclusa.

Chiar daca preturile primului SUV romanesc, ajuns in India cu "rombul" pe grila, sunt inferioare celor din Romania, Renault ofera optiuni in premiera, precum senzori de parcare, cartela de acces tip "key-less" si sistem de aer conditionat controlat separat fata/spate, asa cum au majoritatea masinilor vandute in tarile cu multe grade cu plus in termometre. Toate insa, evident, contra cost. In ceea ce priveste design-ul, Duster-ul "made in India" se evidentiaza printr-o grila cromata.

Grupul Renault este printre ultimii intrati pe piata auto din India, unde piata ar trebui sa creasca de la 2 milioane de unitati in anul fiscal incheiat in martie la 3 milioane de unitati pana in 2015. Piata SUV-urilor din India a urcat in aprilie-mai cu 51%, fata de un avans de 3,1% al pietei.

Foto: autocarindia.com

Noul Mercedes A-Klasse, disponibil in Romania de la 19.900 euro plus TVA ... FOTO! Silver Ghost 1912 - cel mai scump model Rolls-Royce vandut vreodata!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x