Antena Căutare

Dacia la Salonul de la Geneva

La editia cu numarul 82 a Salonului Auto de la Geneva, pe langa prezentarea oficiala a monovolumului Lodgy, Dacia a expus o editie limitata Duster Delsey si noul Sandero Stepway 2.

Desigur, atentia publicului a fost indreptata catre Lodgy - cu mai mult de o jumatate de ora inainte de lansarea programata la ora 11:00, in jurul standului Dacia si-au facut aparitia mai multe persoane aflate in cautarea locului potrivit pentru a vedea cat mai bine momentul dezvelirii.

Fara sa aiba pretentii de vedeta, Lodgy s-a lasat asteptat pentru cateva minute. Dar la un moment dat, zumzetul standului a fost acoperit printr-o demonstratie de beatbox pe cinste a unui tip cu un turban pe cap care m-a trimis imediat cu gandul la fesul colegului nostru Andrei Stirbu.

Pe ritmuri cu tonalitati joase, un Lodgy a venit in centrul standului, iar de la volanul acestuia a coborat Carlos Tavares - Chief Operating Officer la Renault, acompaniat de o trupa de muzicieni. Dupa descrierea succinta a calitatilor de care dispune noul model, publicul prezent la standul Dacia a fost invitat sa cunoasca masina mai ales prin intermediul simtului tactil.

Citeste continuarea articolului in Topgear!

Mercedes cucereste clasa compacta cu A de la „atac”... VIDEO! Cresc vanzarile de masini electrice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x