Antena Căutare

Dacia lanseaza MPV-ul Lodgy in iunie si VAN-ul, in toamna

Primul monovolum (MPV) compact Dacia, Lodgy, va fi lansat pe piata din Romania in luna iunie, la circa patru luni de la prezentarea internationala din cadrul Salonului Auto de la Geneva. Mai mult, din toamna, Lodgy MPV va avea si o "sora" VAN (furgon - in locul Logan-ului VAN), potrivit directorului comercial al companiei Dacia, Thomas Dubruel.

In varianta de baza, cu un pret de sub 10.000 de euro, Dacia Lodgy va fi cel mai ieftin monovolum compact de pe piata, adversarii sai, precum Chevrolet Orlando, Renault Grand Scenic sau Citroen C4 Picasso pornind de la scoruri cu cel putin 50% mai mari.

Lungimea lui Lodgy va fi de 4,50 metri, cu doar 6 centimetri mai mica decat a Renault-ului Grand Scenic, de pilda. Iar masina va fi disponibila in 5 sau 7 locuri, dar, spre deosebire de Grand Scenic, va fi mai slab finisata si accesorizata.

Paleta de motorizari a Daciei Lodgy est clasica. Pe benzina, in functie de piata, vor fi oferite propulsoarele 1.6 MPI, de 85 CP, si 1.6 litri 16 V, de 105 CP. Iar amatorii de motoare diesel vor avea la dispozitie binecunoscutul motor 1.5 dCi, de 75, 90 sau 105 CP.

Un Jaguar XJ220S care este extrem de rar va fi scos la licitatie... VIDEO! Masinile lui James Bond, prezentate intr-o expozitie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x