Antena Căutare

Dacia pregătește „nucleara”. Noile modele realizate la Pitești sunt gata să-i cucerească pe străini!

Specialiștii Dacia dospesc în uzinele de la Pitești câteva mașini cu adevărat speciale. Șefii Renault anunță o serie limitată de autoturisme, care vor putea concura cu orice model performant de pe piața europeană

Specialiștii Dacia dospesc în uzinele de la Pitești câteva mașini cu adevărat speciale. Șefii Renault anunță o serie limitată de autoturisme, care vor putea concura cu orice model performant de pe piața europeană.

Informațiile oficiale sunt clare. Aceste mașini vor ieși pe stradă în 2019, iar detaliile tehnice sunt cu adevărat neobișnuite pentru cei care cunosc îndeaproape produsele celor de la Dacia.

Noua serie de la Dacia este creată pe structura celor mai bune versiuni de serie ale modelelor Dacia. Aici intră Stepway pentru Dokker şi Lodgy, Stepway Prestige pentru Sandero şi Logan MCV, respectiv Prestige Plus pentru modelul Logan. În cazul modelului Duster, versiunea limitată este construită pe baza variantei Comfort.

Șefii Dacia sunt foarte încrezători în noile produse, care vor vedea lumina zilei în acest an și spun că se așteaptă la recenzii favorabile atât din partea specialiștilor, cât și de la clienți, care se vor bucura de multe opțiuni specifice celor mai importanți constructori de mașini.

Ediția specială Dacia vine la pachet cu dotări standard, cum ar fi camera video pentru marșarier, senzori spate pentru parcare, aer condiționat automat și pachet City Plus. Acesta din urmă e folosit pe Duster și include o cameră multi-view, sistemul de navigație Media Nav Evolution și funcția de detectare a unghiului mort.

Programul Rabla 2019 începe pe 12 aprilie. Românii care vor o mașină nouă se pot înscrie de vineri... Start în programul Rabla 2019. Modificări de ultimă oră pentru românii care vor să își cumpere o mașină nouă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x