Antena Căutare

Dacia pregateste trei modele noi, printre care un break si o camioneta

Dacia pregateste inca trei noi modele, printre care un break si o camioneta, dupa ce a lansat noile versiuni Logan, Sandero si Sandero Stepway

"Cele trei modele vor mai avea inca trei modele, ce vor veni", a declarat Constantin Stroe, vicepresedintele Consiliului de Administratie al Automobile Dacia. Intrebat despre detaliile celor trei modele, Stroe a precizat ca berlina si cele doua Sandero "nu vor fi singure pe lume". "Vor urma un break si o camioneta", a adaugat reprezentantul constructorului auto, fara alte informatii. El a adaugat ca uzina de la Mioveni produce in prezent cinci modele, cele trei lansate marti, Duster si Renault Symbol, la ultimul, gradul de integrare nefiind insa la nivelul Loganului.

Vicepresedintele Consiliului de Administratie al Automobile Dacia a mai spus ca tinta de productie pentru anul viitor este de peste 300.000 de masini.

Noul Logan este disponibil in Romania la preturi care pleaca de la 6.690 euro (TVA inclus), iar comenzile sunt preluate incepand de vinerea trecuta.

Sandero si Sandero Stepway pot fi comandate in Romania de la 1 octombrie, la preturi pornind de la 6.990 euro, respectiv 10.800 euro, cu TVA inclus.

Toyota va rechema in service 2,7 milioane de masini ... Ce schimbari aduce noul Cod Rutier in 2013...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x