Antena Căutare

Datorită acestui TRUC, parbrizul mașinii tale NU SE VA MAI ABURI niciodată! E simplu. Uite ce trebuie să faci

În această perioadă în care vremea le creează mari bătăi de cap conducătorilor auto, vă prezentăm câteva trucuri pentru a scăpa de probleme și a avea o călătorie liniștită. lipsite de evenimente neplăcute.

1. Ridică ștergătoarele de parbriz peste noapte astfel încât acestea nu vor îngheța pe parbriz. Poți preveni depunerea gheții pe ștergătoare acoperindu-le cu câte un ciorap.

2. Amestecă într-o sticlă trei părți oțet și trei părți apa și pulverizează pe geamurile mașinii pentru a preveni formarea gheții.

3. În cazul în care s-a format gheață pe geamuri, folosește o cârpă îmbibată în alcool, care va ajută la topirea gheții.

4. Acoperă parbrizul cu un covor, pe care introdu-l sub lamele ștergătoarelor. Dimineață nu vei mai fi nevoit să răzui gheață.

5. Umple o soseta cu nisip pentru litiera si las-o pe bordul masinii. Nisipul va absorbi umezeala, prevenind astfel formarea condensului. In plus, va absorbi si mirosurile din masina.

Ai incercat? Ce se întâmplă cu maşina ta dacă bagi cheia în acest orificiu? Nu mulți dintre conducătorii auto știu!... Veste bombă pentru toţi şoferii de peste 31 de ani. Anunțul a fost făcut pentru cei care posedă permis de conducere!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x