Antena Căutare

Poliția Rutieră sfătuiește șoferii să scape de amendă și de neplăceri. De când devin obligatorii anvelopele de iarnă

Anvelope de iarnă, mașină echipată corespunzător pentru drum, presiune în roți și atenție sporită pe șosele. Chiar dacă zăpada nu dă semne că va ajunge în perioada următoare în România, pregătirea mașinii pentru iarnă este o etapă extrem de importantă.

Poliția Rutieră sfătuiește șoferii să scape de amendă și de neplăceri. De când devin obligatorii anvelopele de iarnă Galerie
De când devin obligatorii anvelopele de iarnă

E esențial ca la primul îngheț, autoturismul tău să aibă cauciucuri de iarnă, presiunea în roți făcută și lanțuri în portbagaj, în situația în care te aventurezi pe drumuri de munte.

Ia-ți și niște ștergătoare noi, de calitate, pentru că vei avea nevoie odată cu venirea iernii. În materialul video de mai jos găsești sfaturi esențiale pentru ca mașina ta să funcționeze fără probleme pe timp de iarnă.

În plus, trebuie să știi că Poliția Română dă amenzi usturătoare celor surprinși în trafic fără anvelope de iarnă, dacă vremea o impune.

Amenzi usturătoare pentru șoferi! Legea nu este clară cu privire la roata de rezervă. Ce trebuie să facă șoferii... Lovitură uriașă pentru șoferi! Ce greșeală te poată lăsa fără permis pentru un an...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x