Poliția Rutieră sfătuiește șoferii să scape de amendă și de neplăceri. De când devin obligatorii anvelopele de iarnă

Anvelope de iarnă, mașină echipată corespunzător pentru drum, presiune în roți și atenție sporită pe șosele. Chiar dacă zăpada nu dă semne că va ajunge în perioada următoare în România, pregătirea mașinii pentru iarnă este o etapă extrem de importantă.

De când devin obligatorii anvelopele de iarnă

E esențial ca la primul îngheț, autoturismul tău să aibă cauciucuri de iarnă, presiunea în roți făcută și lanțuri în portbagaj, în situația în care te aventurezi pe drumuri de munte.

Ia-ți și niște ștergătoare noi, de calitate, pentru că vei avea nevoie odată cu venirea iernii. În materialul video de mai jos găsești sfaturi esențiale pentru ca mașina ta să funcționeze fără probleme pe timp de iarnă.

În plus, trebuie să știi că Poliția Română dă amenzi usturătoare celor surprinși în trafic fără anvelope de iarnă, dacă vremea o impune.

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloween-ul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021. Berbecii trebuie să fie sinceri cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021 îi sfătuiește pe nativii din zodiac să nu se...
Parteneri
Tartă cu dovleac copt și nuci. Desertul parfumat al toamnei
Unul dintre cele mai simple, delicioase și aromate deserturi de toamnă este rețeta de tartă cu dovleac copt și nuci. Crusta crocantă din aluat fraged umplută cu o cremă de dovleac copt și un decor frumos din nuci cu semințe de dovleac, transformă acest desert într-un spectacol de toamnă minunat.
Catine.ro
Ultimele știri