Antena Căutare

Ce mașină îți trebuie în funcție de nevoi

Dacă te-ai hotărât să îți cumperi o mașină, îți poți alege autoturismul preferat în funcție de nevoile de zi cu zi. Iată ce mașină ai nevoie în funcție de nevoile tale cotidiene:

Dacă te-ai hotărât să îți cumperi o mașină, îți poți alege autoturismul preferat în funcție de nevoile de zi cu zi. Iată ce mașină ai nevoie în funcție de nevoile tale cotidiene:

  • Mașina de oraș , care este folosită ocazional și pentru drumuri lungi, călătorii, vacanțe. Pentru această categorie specialiștii recomandă mașini compacte sau sedan. De exemplu Ford Focus, Opel Astra, Volkswagen Golf, Hyundai i30, Kia Cee’d. Motorizările sunt de preferat să fie benzină.

Pe CarZZ.ro sunt peste 80.000 de oferte cu mașini de vânzare la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

  • Mașina folosită pentru drumuri lungi în fiecare zi, ca de exemplu pentru navetă. Clasa medie și clasa mare se potrivește acestei categorii de mașini. Sunt recomandate motorizările diesel pentru un consum redus de carburant. În această categorie intră și SUV-urile medii și mari, însă costurile lor de utilizare sunt mai mari.
  • Mașina de oraș. Aceasta este de mici dimensiuni pentru a se strecura ușor în trafic. Sunt recomandate mașinile din clasa mini și mică cu motorizări mici, de cele mai multe ori sunt pe benzină.

Vezi pe CarZZ.ro cele mai noi oferte cu mașini pe benzină scoase la vânzare din România.

Patru din zece mașini second-hand sunt bune de cumpărat! Iată care sunt motivele... Când trebuie să verifici frânele mașinii la service? Semne de care să ții cont...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x