Antena Căutare

Decizia e luată! Când vor avea șoferii interzis la volan în această țară

Toată lumea vrea să realizeze mașini autonome. Startup-uri, dar și producători de automobile se întrec pentru a realiza prima mașină care să se conducă singură, fără niciun aport din partea unui om.

Toată lumea vrea să realizeze mașini autonome. Startup-uri, dar și producători de automobile se întrec pentru a realiza prima mașină care să se conducă singură, fără niciun aport din partea unui om.

Autoritățile din această țară au anunțat când au de gând să lanseze un sistem de mașini autonome. Și este mai curând decât te-ai aștepta. Autoritățile din Japonia promit publicului că până în 2020, atunci când vor avea loc Jocurile Olimpice, pe drumurile din Tokyo vor circula mașini autonome.

Cel mai scump telefon din România face de râs orice iPhone! Faci credit pe cinci ani ca să ți-l permiți!

Shinzo Abe, prim-ministrul japonez, a anunțat că SoftBank Group va investi 2,25 miliarde de dolari în Cruise, companie care lucrează la un sistem de conducere autonomă, care, la rândul ei, a fost achiziționată de General Motors în 2016.

Chinezăriile fac daune imense în România! Câți bani pierdem anual din cauza telefoanelor proaste

Obiectivul țării este ca până în 2020 să aibă un sistem funcțional de mașini autonome, la fix pentru Jocurile Olimpice din 2020. De asemenea, japonezii au în plan realizarea unui sistem de mașini autonome destinate segmentului comercial până în 2022.

Afla toate detaliile despre acest plan maret

Atenție, imagini șocante: A vrut să ajute o femeie să parcheze cu spatele, dar a ajuns în spital! Un bărbat a fost striv... Vești proaste pentru mii de șoferi! Medicii i-ar putea lăsa fără permisul de conducere! Iată în ce condiții! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x