Antena Căutare

Decizie BOMBĂ după ACCIDENTUL din Ungaria în care și-au pierdut viața 9 ROMÂNI: „S-a hotărât la NIVEL ÎNALT!”

Carmen Dan a decis ca poliţiştii români să patruleze în comun cu poliţiştii ungari în zona adiacentă punctelor de trecere a frontierei cu Ungaria. Ideea a pornit de la accidentul grav de luna trecută din Ungaria în care au murit nouă români.

Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan anunţă că a decis împreună cu omologul din Ungaria ca poliţiştii români şi cei ungari să patruleze împreună în zonele adiacente punctelor de trecere a froniterei cu Ungaria. Decizia vine care urmare a accidentului soldat cu 9 români morţi în Ungaria, de luna trecută, scrie observator.tv. Şoferul microbuzului în care se aflau românii transmitea live pe Facebook în momentul impactului cu un camion.

"Am discutat cu viceprim-ministrul şi ministrul de interne ungur despre siguranţa rutieră. Şi am plecat în această discuţie tocmai de la evenimentul care a fost mediatizat la noi şi în urma căruia şi-au pierdut viaţa nouă cetăţeni români. Am hotărât împreună cu acesta să desfăşurăm activităţi de patrulare în comun, poliţişti unguri cu poliţişti români în zona adiacentă punctelor de trecere a frontierei cu Ungaria. Decizia a fost luată la nivel de miniştri, urmează să fie implementată la nivelul şefilor poliţiilor din cele două state. Avem această practică şi cu partenerii bulgari”, a declarat vineri Carmen Dan.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x