Antena Căutare

Descoperă inovația din noile modele Ford Focus

Să-ți cumperi o mașină nu pare deloc o sarcină ușoară dacă judecăm după multitudinea de mărci și modele de pe piață, tot mai ofertante ca preț și ca dotări de ultimă generație. Între autoturismele preferate de români se numără și americanii de la Ford care vin cu cel mai fiabil sedan, ce îmbină perfect armonia unui model cu tente sport cu spațiul de care oricine are nevoie pentru o mașină de familie. Noile modele Ford Focus se remarcă prin inovație, prin tehnologii avansate ce sporește confortul și experiența la volan pentru orice conducător auto pasionat de șofat.

Să-ți cumperi o mașină nu pare deloc o sarcină ușoară dacă judecăm după multitudinea de mărci și modele de pe piață, tot mai ofertante ca preț și ca dotări de ultimă generație. Între brandurile preferate de români se numără și americanii de la Ford. Aceștia vin în 2019 cu cel mai fiabil sedan, ce îmbină perfect armonia unui model cu tente sport, cu spațiul de care oricine are nevoie pentru o mașină de familie. Noile modele Ford Focus se remarcă prin inovație, prin tehnologii avansate ce sporesc confortul și experiența la volan pentru orice conducător auto pasionat de șofat.

Cauți o mașină pe baza unui buget prestabilit, a fiabilității, costurilor de întreținere, nevoilor și gusturilor în materie de linii de design. Iată de ce mașinile Ford Focus pot fi alegerea perfectă pentru tine.

Ford Focus, una dintre cele mi bine vândute mașini de import din România

Ajuns pe piața din Europa în anul 1998, Ford Focus a devenit cu repeziciune un model renumit pentru fiabilitate și pentru raportul excelent calitate-preț. Trei ani mai târziu, în 2001, respective 2002, Ford Focus a fost cea mai bine vândută mașină la nivel mondial.

Și în România mașinile Ford Focus au fost și sunt la mare căutare pe piața auto. În 2007, în țara noastră, acest model a fost printre cele mai vândute mașini de import, cu peste 1.000 de exemplare într-o singură lună. În prezent, constructorul American se află în top 5 creșteri pentru autoturismele noi achiziționate în primul trimestru al lui 2019. După brandul autohton, Dacia, românii care au ales să-și cumpere mașini noi au preferat Renault, Ford, Skoda si Volkswagen, cu modelele Clio, Focus și Octavia. Așadar, Ford Focus se vinde foarte bine în România, atât nou, cât și ca mașină rulată.

Intră în aventura șofatului cu noul Ford Focus Active

Noile modele Focus sunt special concepute pentru a se adapta cât mai bine cerințelor variate ale șoferilor din toată lumea, dar și din România. Constructorul american propune un autoturism robust, flexibil ca stil de condus și mult mai stabil datorită anvelopelor mult mai late cu care vine echipat din fabric. Ford Focus Active face parte din gama crossover și vine cu un concept complet nou pentru acest model.

Descoperă inovația din noile modele Ford Focus

Deși este o mașină de clasă medie, Active a fost conceput pe linii de SUV, ceea ce îl face adaptabil pe toate tipurile de teren. Este potrivit pentru a porni într-o avetură montană, dar poate fi la fel de bine utilizat drept mașină de familie. Inovația tehnologică este dată de asistența la parcare și de modurile de deplasare selectabile, în funcție de drumul pe care te afli.

Motorizările sunt atât pe benzină, cât și diesel, iar prețul de pornire este de 17,059 de euro, la care se adaugă TVA.

Descoperă noul model Focus ST - Line

Ford Focus, mașină sport? Răspunsul este da! Constructorul a ales pentru unul dintre noile modele Focus o serie de imbunătățiri ce sunt inspirate din dinamica autoturismelor sport, al vechiului Fors Focus RS. L-a numit ST-Line și devina impunător de la prima vedere, prin design-ul experior. Are țeavă de eșapament dublă, pentru senzații auditive, dar și o bară și o grilă special concepute pentru pasionații de mașini sport. La toate acestea se adaugă jantele din aliaj de 17”, dar și confortul pe care îl oferă la interior.

Descoperă inovația din noile modele Ford Focus

Dacă exteriorul este 100% cu linii sport, ST-Line beneficiază de aceleași îmbunătățiri și la interior, oferind un spațiu destul de mare, cu scaune din piele neagră și cusături roșii, alaturi de un volan în același stil, plat, perfect pentru iubitorii stilului.

În funcție de buget, poți alege dintre motorizările puse la dispoziție de cei de la Ford, dar trebuie să știi că cel mai ieftin model din gama sa ajunge până la 17,605 plus TVA.

Mai mult decât rafinament cu FORD FOCUS VIGNALE

Vignale este expresia suprema a luxului si rafinamentului noului Focus, astfel își descriu cei de la Ford autoturismul de top din rândul modelelor noi ale gamei Focus.

Mașina cu elemente de lux, dar cu un preț care rămâne totuși accesibil, Focusul Vignale se remarcă prin detalii. O grilă speciala care se regăsește doar la acest model, jante personalizate de aliaj de 17”, dar și accente și linii din aluminiu, doar fac din autoturism unul cu o notă glamour, perfect pentru cei care caută să se remarce în trafic. N-ai cum să nu întorci privirea după un astfel de model, care pune accent major pe design-ul exterior, dar nu uită nici de confort.

Descoperă inovația din noile modele Ford Focus

La interior, atât șoferul, cât și pasagerii vor lua loc pe scaune din piele, cu cusături în culori contrastante, care sugerează rafinament și lux. Este varianta de linie a modelului, sunt dotări standard incluse în prețul prestabilit de constructor pentru Vignale. De pe volanul din piele cu comezi pornesc numeroase funcții și tehnologii avansate de asistență la parcare, frânare la întâlnirea unui obstacol și setarea din exterior a climei, chiar înainte de a te urca în mașină.

Prețul de pornire, în varianta cu motorizare benzină, este de 20,252 euro +TVA.

Ieși din anonimat cu NOUL FORD FOCUS TITANIUM

Ultimul, dar nu cel din urmă, Focus Titanium este modelul de clasă superioară al celor de la Ford, pentru noile mașini Focus. Cu dimensiuni mult mai mari față de modelele precedente, ceea ce îi oferă o aerodinamică mult mai mare, Titanium vine cu o grilă cromată pe față și cu lumini LED pe spate, ceea ce nu poate trece neobservat nici în trafic și nici la semafor. Nivelul superior se remarcă și în tehnologiile inteligente cu care mașina este dotată.

Descoperă inovația din noile modele Ford Focus

Ecran tactil color de 8”, accesul în interior fără cheie, numit Ford KeyFree si sistemul de climatizare automată cu zona dublă de control, toate acestea fac din acest model de Ford Focus o mașină ce aduce mai degrabă a limuzină. Modelul Ford Focus Titanium vine în două variante, classic, cu preț de pornire de 16,807 de euro + TVA, și modelul business, de la 17,311 de euro +TVA.

Foto: autoexpress.com

6 cele mai frecvente probleme ale instalației de aer condiționat auto. Cum le depistezi... Statele UE creează condiţiile pentru conectarea 5G a automobilelor, respingând propunerea Comisiei Europene pentru Wi-Fi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x