Antena Căutare

Dezastru pentru șoferii din România. Din 20 mai poți rămâne fără permis dacă nu ai această hârtie!

Din 20 mai, talonul mașinii va fi suspendat automat odată cu expirarea ITP-ului. Poliţia va reţine actele și plăcuţele de înmatriculare pe loc.

Același lucru este valabil și dacă autoturismul a fost cumpărat sau vândut, dar nu a fost trecut pe numele noului proprietar în termen de trei luni de la înstrăinare.

Din 20.05.2018, dacă sunteți surprinși în trafic cu ITP-ul expirat, polițistul vă va reține talonul și plăcuțele cu numerele de înmatriculare, vă va da amendă și o dovadă FĂRĂ drept de circulație, așadar nu o să mai luați mașina de acolo decât pe platformă sau împinsă, apoi trebuie să mergeți la RAR.

Același lucru este valabil și dacă mașina a fost cumpărată/vândută dar nu a fost trecută pe numele noului proprietar în termen de 90 de zile de la înstrăinare.

Anunț important pentru românii posesori de Dacia, Volkswagen și Ford! „În funcție de tipul de combustibil folosit...”... Românii, extrem de inventivi! Cum poţi păcăli RADARUL Poliţiei Rutiere. Trucul pe care orice şofer trebuie să îl ştie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x