Antena Căutare

Drive Test: BMW X1 28i - Socant! ...si atat

BMW X1 nu e nou. Dar motorul bi-turbo ce dezvolta 245 CP, da!

Cand esti luat de la aeroport de o flota de sase X5-uri negre, care merg in coloana pe autostrada, te astepti in orice clipa sa inceapa un dans sincron sau, mai ales, sa adopte o formatie de lupta si sa faca legea intr-o tara cu o populatie potolita, mai mica decat a Bucurestiului.

Nu numai ca nu s-a intamplat nimic de genul asta, dar la un moment dat un Ford C-Max le-a maturat pe toate sase de pe banda din stanga. Vezi tu, soferii nostri erau nemti, iar in Slovenia se circula cu 120 pe autostrada. Dar chiar si la viteza asta, tot m-am simtit ca facand parte dintr-o hoarda de barbari traversand o tara exagerat de linistita.

Motivul pentru care inot prin zapada de aici in loc sa-mi vad in continuare de viata mea plictisitoare de acasa, este lansarea unui nou motor in gama BMW. Deocamdata, motorul bi-turbo de doi litri pe benzina va fi disponibil doar pe modelul X1, si as fi foarte incantat sa-ti spun cum merge, daca as fi apucat sa-l conduc deja.

Am asistat, insa, la conferinta de presa, si pentru ca de data asta chiar am fost atent la ce s-a spus, asteptarile-mi sunt mari.

CITESTE mai multe in TOP GEAR!

FOTO&Video-Spion! Renault R-Concept... FOTO! Jaguar B99, XJS-ul viitorului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x