Antena Căutare

Drive Test: Renault Megane Coupe

Niciodata un Megane nu a aratat atat de bine ca acela in varianta Coupe. O masina rigida, facuta parca pentru placerea de a conduce in exterior.

Si cand zicem exterior, ne gandim in primul rand in exteriorul oraselor si in al doilea rand in... exteriorul tarii noastre. In traficul urban, Coupe-ul iti ofera satisfactii, insa consumul cam sare calul. Este si normal. Te afli la volanul unei masini sport si nu iti poti infrange tendinta de a face liniute intre "semafoare".

Prins in trafic, incepi sa explorezi optiunile de la bord. Sunt suficient de multe. Noi am testat varianta Privilege, cea mai complexa, dotata cu o gramada de airbaguri si de functii de siguranta (ESP, AFU etc). Finisajele de la interior si spatiu - alte doua atuuri importante.

2010/10/23//130721-interior.jpg

In exterior, masinuta toarce linistita si este partenerul perfect pentru un drum lung. Motorul toarce odihnitor si cu toate acestea simti ca la o adica se poate enerva pe partenerul din fata care se misca prea incet; cutia de viteze este extrem de precisa, stabilitatea de invidiat. Si, in plus, acea rigiditate specifica volumelor coupe care te fac sa te simti una cu masina.

Noi am testat:
● Motorizare: 1,9 dCi/130 CP
● Viteza maxima: 210 km/h
● Cutie manuala 6+1
● Consum 6,2/4,4/5,1 l

Citeste si jurnalul.ro!


Chevrolet Volt, Nissan Leaf si Ford Fiesta, finaliste la masina "verde" a anului 2011... Honda recheama 528.000 de masini pentru probleme la frane...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x