Antena Căutare

Drive Test: Volkswagen Jetta 1.2 TSI

Ooau! Daca dupa vechiul VW Jetta intorceai capul pe strada, dupa actualul (sau „actuala" Jetta, cum preferi) nu o sa te poti abtine si vei fluiera. Golaneste chiar.

La interior - no news, good news. O mare parte a familiei Volkswagen se invarte sub variatiuni ale aceleiasi planse de bord, asa ca nu iti va fi greu sa gasesti ceea ce cauti.

Pentru fanii cailor putere, o veste proasta. La ce bijuterie de motor este echipata motorizarea noastra, 105 cai sunt suficienti. Jetta se „bate" cu motorizari mai puternice si le face fata - si aici vorbim atat despre accelaratii, cat si despre cifre de consum. TSI uber alles! Ce-i drept, nu am umplut portbagajul, nu ne-am luat toata familia cu catel si purcel... asa ca, sub rezerva unei masini in care se afla o singura persoana, prima impresie este favorabila.

O singura carcotire avem, si ea se refera la pret. „Cum atat de mult un motor de 1.2?" ar fi reactia standard... Raspunsul este da. Iar argumentul este: „da, pentru ca in acesti bani face ce face un motor mai mare".

Masina testata

Motorizare: 1.2L/105 CP
Acceleratie: 0-100 km/h: 10,9 s
Viteza maxima: 190 km
Cutie: 4,9/5,7/7,1

Citeste si Jurnalul National!

Foto: blogcdn.com

Mercedes GLK - mini SUV-ul de 224 cai putere... VIDEO! Supermasini la superoferte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x