Antena Căutare

"Duba" electrica Renault Kangoo ZE, "Van of the Year 2012"!

Cu 104 puncte din 168 posibile, Renault Kangoo ZE a castigat mult ravnitul premiu "Van of The Year 2012", devansand modele precum Iveco Daily, Fiat Ducato si VW Caddy. Prestigiosul trofeu a fost inmanat lui Jean-Marie Hurtiger, Director al Diviziei de Vehicule Utilitare Renault, in cadrul celei de-a 14-a editii a salonului International « Trailer » din Belgia.

Pieter Wieman, presedintele juriului a declarat : "Cu Kangoo Z.E., Renault reuseste sa transforme vehiculul electric intr-o oferta accesibila clientilor de furgonete din Europa. Acest model are si o contributie majora la protectia mediului inconjurator, una dintre cele mai importante probleme din domeniul transportului rutier de marfuri".

Kangoo ZE, un LCV 100% electric

Gama Renault, numarul 1 in vanzarile de vehicule utilitare in Europa incepand cu 1998, se extinde prin lansarea Kangoo ZE, versiunea electrica a modelului Kangoo. Este primul LCV (Light Comercial Vehicle) 100 % electric integral produs de un constructor in uzina.

Kangoo ZE propune aceleasi capacitati de incarcare si aceleasi dimensiuni ca si varianta sa termica, datorita amplasarii bateriei sub planseu. Gama Kangoo ZE include 2 variante de lungime si 3 versiuni, toate produse in uzina MCA Maubeuge din Franta, pe aceeasi linie de productie ca si Kangoo termic. Este vorba despre Kangoo Z.E., Kangoo ZEMaxi 2 locuri si Kangoo ZE Maxi 5 locuri.

Aceasta diversitate vine in intampinarea unei multitudini de nevoi ale clientilor profesionali, dedicat atat transportului de marfuri, cu un volum util de la 3 m3 la 4,6 m3 , cat si celui de persoane.



Trei premii pentru un model recent lansat

Distinctia « International Van of the Year 2012 » completeaza seria de premii atribuite modelului Kangoo ZE in Europa. Acesta este al treilea trofeu castigat de Renault Kangoo Z.E., dupa titlul de "Van of de Year" in Danemarca si cel de « Fleet transport green commercial 2012 » obtinut in Irlanda.

Nou record mondial Koenigsegg: 0-300-0 km/h, in 21.9 secunde!... FOTO! Asiatice sexy la Salonul Auto de la Tokyo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x