Antena Căutare

E un Volkswagen? Skoda? Sau Toyota? NU! E noua Dacia Sandero. Ce spun britanicii despre ea

Noua Dacia Sandero a trecut un test mai putin obisnuit, gandit de o revista auto din Marea Britanie. Expusa intr-un centru comercial, masina a starnit reactii inedite in randul potentialilor cumparatori, carora le-a fost ascunsa sigla romaneasca.

"Seamana destul de bine cu un Volkswagen". "Ar putea fi o Skoda. Nu, nu e o Skoda. E italiana?". "Toyota sau un Nissan? "Asta e ca o Honda". Asta au spus cativa britanici cand au vazut noua Dacia Sandero.

Un jurnalist al revistei britanice a acoperit toate siglele masinii, expuse in centrul comercial. El a rugat apoi cativa trecatori sa o analizeze. Indiferent de varsta sau sex, niciun participant la experiment nu a stiut ca masina este, de fapt, un model Dacia Sandero. Au nominalizat, in schimb, alte branduri, din intreaga lume, dar mult mai scumpe.

Cat despre pret, ei au spus ca masina "anonima" ar putea costa intre 8.500 si 15.000 de lire.

In realitate, noul Sandero va fi disponibil pe piata britanica la un pret de pornire de 5.995 lire, adica mai putin de 7.400 euro cu tot cu TVA. Varianta de top, fara optionale, costa 9.795 lire, adica 12.000 euro cu TVA.

Reticenti la inceput, britanicii au ramas muti de uimire atunci cand au vazut lista de preturi. Aceeasi reactie si cand au aflat marca autoturismului.

Dacia va incepe livrarile pentru clientii din Marea Britanie in prima luna a anului 2013. Dacia Sandero este catalogata drept cea mai ieftina masina de pe piata din Anglia.

Trei romani vor lua parte in cel mai mare raliu de amatori din lume... Toyota GT este cea mai buna masina din 2012...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x