Echiparea mașinii pentru condițiile de iarnă. Sfaturi utile pentru alegerea cauciucurilor potrivite

Odată cu venirea vremii reci trebuie să acordăm atenție echipării automobilului nostru pentru iarnă. Așa cum noi ne schimbăm piesele vestimentare lejere cu altele care ne izolează de frig, așa și masinii trebuie să îi dăm ce îi trebuie pentru a funcționa la fel de bine ca în restul anului.

Odată cu venirea vremii reci trebuie să acordăm atenție echipării automobilului nostru pentru iarnă.

Așa cum noi ne schimbăm piesele vestimentare lejere cu altele care ne izolează de frig, așa și masinii trebuie să îi dăm ce îi trebuie pentru a funcționa la fel de bine ca în restul anului.

"Încălțămintea" automobilului - cauciucurile - este cel mai important lucru pe care trebuie să îl ai în vedere odată cu schimbarea vremii. Pe lângă întreținerea periodică într-un service auto, pe lângă schimbarea ștergătoarelor și a lichidului de parbriz, trebuie să ne ocupăm și de schimbatul anvelopelor de vară cu cele de iarnă.

Vezi pe Lajumate.ro cele mai noi oferte cu accesorii pentru mașina ta, scoase la vânzare la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

Dacă avem deja asemenea produse pentru masina in garajul nostru, atunci trebuie doar sa mergem la o vulcanizare ca sa fie schimbate in concordanta cu sezonul. Daca insa nu detinem asa ceva sau daca ne-am decis ca anul acesta este cazul ca anvelopele vechi de iarna sa fie inlocuite, atunci avem nevoie de un magazin auto bun de unde sa le procuram.

Alege jante și anvelope potrivite pentru mașina ta de pe Lajumate.ro, ai peste 33.000 de oferte din care poți alege.

Ultimele știri