Antena Căutare

Egipt: X-Fighters pe sub “nasul” Sfinxului

Tipilor, sunt socat. Primele 20 de minute ale show-lui X-Fighters de morocross freestyale din Egipt m-au lasat cu pielea de gaina si gura cascata, creierul meu refuzand sa accepte ca astfel de sfidari ale gravitatiei pot fi posibile. Din fericire, nimeni nu si-a rupt oasele si, incet, incet, am reusit sa revin la realitate.

Desi primul loc a fost castigat de Adam Jones (intrat in competitie cu un Wild Card!!), atentia mea s-a indreptat aproape in totalitate catre Robbie "Maddo" Maddison, ale carui recorduri si salturi fac un trafic infernal pe YouTube.

Pentru ca Robbie este un tip extraordinar de deschis, modest si haios, mi-am permis cu ocazia unui scurt interviu sa-l intreb cum mama naibii are curaj sa faca toate chestiile pe care le face, dar mai ales, cum isi invinge frica.

Ei bine, Maddison a recunoscut ca il apuca frica (normal, altfel l-as fi considerat taman bun de internare), insa el considera ca frica este "a state of mind" si prin urmare, incearca prin intermediul meditatiei sa-si scoata din cap toate scenariile pesimiste in care ceva nu merge cum trebuie.

Savurati-le, dar nu cumva sa incercati asa ceva acasa.

Urmareste materialul VIDEO exclusiv pe topgear.ro!

DRIVE TEST: Opel Astra 1.7 diesel, un motor nou intr-o masina noua... VIDEO / Porsche GT2 RS scoate huliganul din tine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x