Căutare Live

DRPCIV: Examenele pentru obținerea permisului de conducere se suspendă, pentru a preveni răspândirea coronavrusului

Examenele pentru obținerea permisului de conducere se suspendă pentru o perioadă de 30 de zile.

Examenele pentru obținerea permisului de conducere se suspendă

Având în vedere evoluția situației epidemiologice de pe teritoriul României, de la nivelul conducerii Ministerului Afacerilor Interne s-a dispus suspendarea activității de examinare la nivel național pentru obținerea permisului de conducere.

Probele (teoretică și practică) pentru obținerea permisului de conducere se suspendă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 17.03.2020, existând posibilitatea de prelungire, în funcție de evoluția situației actuale.

Ferrari a anunțat că şi-a închis fabricile de la Maranello şi Modena

Ferrari a anunțat că şi-a închis fabricile de la Maranello şi Modena... România, în stare de urgență! Examenele pentru obținerea permisului de conducere au fost suspendate pentru 30 de zile...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri