Căutare Live

F1 China: o noua sansa pentru o excursie la cursa de la Spa Francorschamps

Sebastian Vettel a castigat primele doua curse ale sezonului din Australia si Malaezia, motiv pentru care pilotul echipei Red Bull este principalul favorit si in Marele Premiu al Chinei din acest weekend.
Pana la ora primelor antrenamente libere din noaptea de joi spre vineri, nu uita sa-ti faci echipa in F1 Champ, singurul manager de Formula 1 de pe internetul romanesc! Alege constructorii si pilotii care consideri ca vor obtine cele mai bune rezultate in antrenamente, calificari si cursa si, daca te clasezi in primii 5 la finalul etapei, intri in cursa pentru o excursie de doua persoane la Marele Premiu al Belgiei de la Spa-Francorchamps!

De asemena, cei mai buni concurenti ai etapei vor castiga premii in bani, medalii si tricouri de colectie F1 Champ!

Aston Martin Vantage GT3 - un gentleman fara bune maniere... "Superbus Carus", limuzina care poate transporta 23 de pasageri cu 255 de km/h...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri