Antena Căutare

Fabia RS impinsa la maximum pe coclaurii Marii Britanii

Fabia vRS se presupune a fi construita pentru a fi mai „rea”. Dar poate ea face fata celui mai abrupt si mai dificil drum din Marea Britanie?

Lumea iti va spune ca apreciaza caracterul puternic. Ca apreciaza remarcile usturatoare si excentricitatea, felul de a fi „putin diferit de ceilalti". Apoi vor cumpara un Volkswagen.. E nevoie de un spirit eroic pentru a ignora toate astea. Iar asta e nisa Skoda. O companie care-ti gaseste o scuza sa cumperi un Volkswagen fara sa cumperi, in mod efectiv, unul. E mai degraba un paradox al conformismului... non-conformist.

Asa ca iei o Skoda Fabia vRS gandindu-te ca „dedesubt e un Polo GTi", cu exceptia marketingului mai bun si al celor cateva mii de euro economisiti. Dar pentru cei pasionati de masini - este hot-hatch-ul asta de la Skoda la fel de animat cum este prezentat in reclama? E intr-adevar un caracter puternic, sau doar o copie mai ieftina a unui Polo GTi?

Citeste restul pe topgear.ro!

Ajutor pentru Japonia: BMW Group sustine victimele din Japonia cu 1 milion de euro... FOTO! Ai fost la "Noaptea Fanilor TopGear"? Cauta-ti poza!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x