Antena Căutare

Fiat 500 ataca Statele Unite

La aproape doi ani de la semnarea aliantei dintre Fiat si Grupul Chrysler, Fiat 500 este primul model Fiat care reintra pe piata nord-americana, lansarea oficiala avand loc in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Cu alura Made in Italy inconfundabila, cu farmecul si designul inedit dar si cu o serie de caracteristici tehnice si standarde de consum si emisii extrem de apreciate, Fiat 500 isi propune sa se insinueze cu stil si personalitate intr-un univers auto cu totul nou.

Versiunea comercializata in SUA este produsa in Mexic, porneste de la un pret de 15.500 de dolari si are o serie de noi specificatii pentru a se adapta pietii nord-americane: o structura ranforsata, noi suspensii, un nou tip de ABS, un rezervor cu capacitate marita, sisteme de incalzire si racire calibrate pentru temperaturi extreme, scaune redesenate pentru calatorii pe distante lungi, o cutie automata cu 6 viteze si un nou sistem de sunet BOSE.

Gama va include pentru inceput motorizarea 1.4 MultiAir 101 CP, trei niveluri de echipare (Pop, Sport si Lounge)si 14 culori exterioare.

Ca si in Europa, masina va putea fi personalizata intr-o multitudine de configuratii grafice.

Ford Focus Race Car Concept: 300 cai putere la bataie... FOTO! Subaru Impreza Concept, prezentat la Los Angeles...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x