Antena Căutare

Final de drum pentru Chrysler PT Cruiser

Dupa zece ani de productie, 1.3 milioane de exemplare vandute si tone de bancuri scoase pe seama felului in care arata, Chrysler PT Cruiser se retrage, in plina glorie.



Chiar daca multi au considerat ridicol stilul lui Chrysler PT Cruiser, succesul acestia pe piata i-au contrazis, iar astazi, dupa zece ani, minivanul american se poate lauda cu o cifra de vanzari impresionanta, de 1,3 milioane de masini vandute in intreaga lume.

2010/06/30//70366-lateral.jpg

Imediat dupa lansare, clientii erau nevoiti sa se inscrie pe liste de asteptare, din cauza cererii foarte mari. Mai mult, oficialii marcii declara ca, in anumite perioade, PT Cruiser a fost cea mai bine vanduta masina din grupul Chrysler.

Destul de amuzant, avand in vedere unele experimente mai mult sa mai putin indoielnice, precum PT Cruiser Cabrio, care te facea sa arati ca un proxenet sau versiunea GT, cu 230 CP si nicio grija pentru pasageri. Fiind o masina speciala, minivanul celor de la Chrysler a beneficiat de cinci editii speciale si de nenumarate posibilitati de personalizare.

Inainte de a incepe sa rivalizeze cu Mathusalem, PT Cruiser da dovada de bun simt, astfel ca data de 9 iulie va consemna iesirea acestuia din productie. Exista, insa, oricand la indemana un Chevrolet HHR, gata sa te consoleze. Daca ai nevoie.

sursa: Top Gear

Rolls-Royce vrea sa devina mai "cool"... O editie speciala Renault Megane RS, fotografiata la teste...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x