Antena Căutare

Ford Focus Race Car Concept: 300 cai putere la bataie

Ford Focus Race Car Concept se pregateste pentru debutul din Campionatul Britanic de Turisme, iar apoi va face legea in raliuri.



Ford Focus Race Car Concept este masina care deriva din Focus-ul de strada, dar se rusineaza teribil cu educatia primita de la inaintasul sau, asa ca mixeaza toate sfaturile parintesti cum stie el mai bine. Masina dispune de 300 CP, pe care-i scoate dintr-un motor Ecoboost de 2.0 litri.

Americanii au fost destul de zgarciti cu detaliile tehnice, dar stim sigur ca au planuri mari cu masina. Primul loc in care Focus Race Car Concept va trece la treaba efectiv va fi Campionatul Britanic de Turisme, unde va arata ce poate, din 2011.

Platforma de serie a compactei a fost adaptata specificatiilor FIA Super 2000, asa ca Ford Focus Race Car Concept beneficiaza de roll-cage, centuri de siguranta Recaro, cu sase puncte de fixare, extinctoare si sistem de telemetrie. Gandita pentru a putea fi folosita in mai toate tipurile de camionate, nu ne este greu sa ghicim unde va straluci, incepand de anul viitor. Tu poti sa-ti imaginezi WRC-ul fara Ford?

Citeste topgear.ro

Cercetatorii britanici au descoperit solutia pentru poluarea din trafic... Fiat 500 ataca Statele Unite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x