Antena Căutare

Ford Focus si Fiesta au simtul ECOnetic

Masinile cu propulsie hibrida sunt bune pentru reducerea consumului de combustibil si pentru scaderea emisiilor de dioxid de carbon. Totusi, sunt mult mai scumpe in comparatie cu o masina propulsata doar de un motor cu ardere interna. Faza tare e ca hibridele nu sunt singura optiune.

ECOnetic
Focus Fiesta

Ford Focus ECOnetic are un consum mediu de 3,4 l/100 km, iar Ford Fiesta ECOnetic se mandreste cu o valoare de 3,3 l/100 km. Emisiile de dioxid de carbon au o valoare de 89 g/km in cazul lui Focus, respectiv 87 g/km pentru Fiesta.

Thilo Seiber, managerul Ford pentru Strategiile de Sustenabilitate si Electrificare a spus ca "Focus si Fiesta ECOnetic vor oferi o economie surpinzatoare de combustibil si vor fi in continuare distractive la condus - este o combinatie care parea a fi imposibila in urma cu putini ani". Tehnologia ECOnetic de la Ford inglobeaza mai multe sisteme, cum ar fi cel de Start/Stop.

Modelele Ford care vor fi diponibile cu ECOnetic sunt cele care au motoare de 1.6 litri, atat pe benzina cat si pe diesel. Acestea vor debuta in Europa la Salonul Auto de la Frankfurt, alaturi de un propulsor nou, de 1.0 litru EcoBoost cu injectie directa, care are la dispozitie trei cilindri. Mama Natura apreciaza asta cu siguranta!

Vezi si GALERIA FOTO de mai jos!

Citeste si Top Gear!

FOTO-Teaser: Toyota Avensis facelift... FOTO! Concept urban, de la Opel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x