FOTO! Chevrolet Camaro ZL1 se dezbraca

Chevrolet are ganduri mari cu ZL1. Dupa ce cu cateva zile in urma, ZL1 Coupe a scos un timp demn de un supercar pe Nurburgring (7:41'), acum, constructorul a dat publicitatii primele imagini cu versiunea cabrio.

Camaro ZL1 Convertible va fi animat de acelasi motor V8 supraalimentat de 6.2 litri gasit si pe Cadillac CTS-V, ce produce 580 CP si un cuplu maxim de 754 Nm.

Potrivit primelor informatii, ZL1 decapotabil va beneficia de suspensie activa, cu amortizoare controlate magnetic, de un sasiu intarit si de un sistem de control al stabilitatii avansat, cu "launch control".

Viteza maxima anuntata de contructor depaseste 300 km/h, ceea ce face din ZL1 Convertible cea mai fortoasa decapotabila din istoria General Motors.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” a Marii Britanii. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri