Căutare Live

FOTO! Chinezii au inventat avionul HAND MADE!

Chinezii sunt un popor inventiv, fapt demonstrat si de numeroasele avioane si masini pe care le-au realizat folosind piese improvizate.

The Telegraph a facut o selectie a celor mai ingenioase autoturisme si avioane fabricate de chinezi cu mijloace rudimentare, la ei acasa.

Un fermier de 24 de ani a lucrat un an de zile la un avion rosu, de 150 de kilograme si sase metri lungime pe care l-a fabricat din tevi metalice, prelate si mai multe bucati de tabla. I-a venit ideea construirii avionului dupa ce a vazut un aparat de zbor pe cer in copilarie.

Un sofer de tir chinez care si-a dorit un Lamborghini nu a asteptat sa stranga suma uriasa care se plateste pentru o astfel de masina. A descarcat de pe internet schitele masinii si si-a cumparat materialele necesare pentru a o realiza. Masina functioneaza normal, dar, spre deosebire de original, atinge o viteza de doar 90 de kilometri pe ora.

Cinci studenti de la o universitate din China au folosit 10.280 de pachete de tigari pentru a construi o copie a unui autoturism Bugatti Veyron. Masina are doar 300 de kilograme si este perfect functionala.

In galeria foto de mai jos poti vedea si alte autoturisme si avioane realizate de constructori amatori.

Foto: The Telegraph

Seat il prezinta la Geneva pe noul Toledo... Un model Bugatti din 1938 va fi vandut cu 1,5 milioane de euro...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri