Antena Căutare

FOTO! Cum ar putea arata viitoarea limuzina a presedintelui Rusiei

Ca mai orice se intampla in Rusia la nivel inalt, probabil ca si aici e mana lui Putin. Fostul KGB-ist e frustrat de faptul ca nu mai poate avea inca un mandat de presedinte, asa ca il sicaneaza pe actualul conducator al Rusiei (chiar daca e tot de-al lui), Dimitri Medvedev. Cum? Cu patriotism.




Primul dispus sa sfideze moartea (si bunul gust, dupa cum se vede) a fost studioul de design slava'saakyan, care a trimis aceasta propunere. Dupa propriile-i spuse, "conceptul nu se doreste sa fie frumos sau sa placa cuiva in mod deosebit".

2010/11/04//138838-masina.jpg

Iata si reteta succesului: stabileste-ti scopuri pe care le poti atinge fara nici cel mai mic efort, si vei duce o viata plina de satisfactii. Domnul, pardon, tovarasul Slava Saakyan continua si ne explica mai multe despre conceptul sau: "masina trebuie sa arate solid si sa cuprinda puterea si maretia Rusiei".

Articolul continuă după reclamă

Nu stiam cum arata puterea si maretia Rusiei, dar acum am aflat ca sunt urate si patratoase si ca Rusia nu se uita inapoi, de aici si absenta lunetei. Ah, si ca au stopuri de Moskvici. Si am mai aflat ceva: studiourile de design din Rusia functioneaza pe calculatoare 486 DX2 cu 60 MHz.

Citeste topgear.ro

FOTO-Spion: Porsche 911 2012... Renault si Dacia pierd teren in Germania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x