Antena Căutare

Foto. Dacia se pregăteşte să dea lovitura? Cum arată KWID, maşina pe care orice român şi-ar permite să o cumpere. Va costa doar 3.500 de euro!

Francezii de la Renault comercializează deja modelul Kwid în India, acolo unde micul automobil de oraş se vinde la preţul promoţional de 3.500 de Euro. Se pare că sunt şanse să vedem modelul Kwid şi în Europa.

Francezii de la Renault comercializează deja modelul Kwid în India, acolo unde micul automobil de oraş se vinde la preţul promoţional de 3.500 de Euro. Se pare că sunt şanse să vedem modelul Kwid şi în Europa.

Cei de la publicaţia auto franceză "Caradisiac" şi-au imaginat cum ar putea arăta un viitor model Dacia Kwid. Adică un Renault cu acelaşi nume care acum se vinde în India începând cu 3.500 de Euro, dar care la nivel european ar putea avea sigla mărcii româneşti, Dacia.

Motorul va avea 54 sau 70 cp şi va fi concurent pentru Toyota Aygo şi Peugeot 108.

Şi chiar dacă momentan e vorba de o imagine virtuală, realizată pe baza maşinii reale comercializata în India, sunt şanse ca în 2018 să putem vedea cea mai mică Dacie produsă după 1990, scriu cei de la 4tuning.ro.

Din păcate, preţul de 3.500 de Euro nu este unul realizabil pentru piaţa din Europa. Deoarece în India, acolo unde nu sunt luate în seamă testele de impact de la Euro NCAP, maşina se vinde fără ESP, fără ABS şi fără câteva sisteme de siguranţă elementare.

Desigur, ca să pătrundă piaţa europeană, micuţa Dacie Kwid ar trebui să aibă diverse sisteme obligatorii, cum ar fi ESP, ABS, senzori de presiune în anvelope, 4 airbaguri. Practic, lucruri care ar face preţul să ajungă undeva la 5.500 de Euro.

42 de șoferi, prinși conducând cu peste 180 de kilometri la oră. Care a fost cea mai mare viteză depistată. Polițiștilor... Primele imagini cu noua Dacie Duster! Cu ce sumă ți-o poți cumpăra și pleca cu ea acasă?!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x