Antena Căutare

FOTO! Design italian pentru noul SAAB 91?

Stim cu totii cum s-a schimbat norocul celor de la SAAB, dupa ce Spyker, ca un adevarat olandez de incredere, i-a salvat din sevrajul in care se zbateau de ceva timp.

Acum, ca le-a revenit pulsul in vene, suedezii nu se multumesc doar cu noul 95, ci vor sa-si diversifice gama, astfel incat sa poata fi perceputi ca niste adevarati producatori premium.

Primul pas este lansarea unui vehicul subcompact, care sa rivalizeze cu MINI, Audi A1 si chiar cu Citroen DS. Pana ce departamentul de design al scandinavilor va prezenta primele imagini ale masinii, aspectul general este sugerat de un artist italian independent.

Fabio Ferrante si-a imaginat cum ar putea arata unui fictiv SAAB 91 si, cu ajutorul unui grup de entuziasti de pe Facebook, spera sa sugereze, daca nu chiar sa impuna in acest fel designul viitorului model suedez.

Daca ar fi adevarata, masina ar avea 3,8 metri lungime si o latime de 1,7 metri, insa proiectul nu este finalizat, asa ca interiorul inca nu exista, nici macar in mediul virtual. Detaliile vizuale reprezinta un amestec de elemente moderne, tipice conceptelor Aero X si 9-2X, evitand orice tusa retro. Ni-l dorim, cu siguranta, exact asa cum arata, dar nimeni nu poate sa ne garanteze ca nu vom avea parte de un Fiat Panda recarosat.

Vezi si TopGear

Fiat 500 - elegantul Blackjack... Auto-Ipoteze / Noul Ford Focus RS, hibrid?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x