Antena Căutare

FOTO! Ferrari prezinta Four FF Concept, primul sau automobil cu tractiune integrala

Ferrari a facut publice mai multe fotografii si un clip video, in care prezinta conceptul Four FF pe parcursul unor teste efectuate noaptea pe Circuito di Balocco din Italia.

Nu se prea vede spatele masinii, acesta fiind un material video de tip teaser, insa se poate observa cat de stabil este primul automobil Ferrari cu tractiune integrala, relateaza Worldcarfans.com.

Ferrari Four FF Concept dispune de un avansat sistem de tractiune integrala, denumit Ruote Motrici (4RM). Acesta arunca majoritatea puterii pe rotile din spate, insa stie cand sa o distribuie in partea din fata a masinii, multumita tehnologiei de „distributie predictiva inteligenta a cuplului".

Sub capota se gaseste un V12 de 6,3 litri ce produce 485 kW / 651 cp si 683 Nm, propulsorul fiind conectat la o transmisie cu dublu ambreiaj. FF cantareste 1790 kg si accelereaza de la 0-100km/h in 3.7 secunde. Viteza maxima ajunge la 335 km/h, consumul mixt de combustibil este de 15 litri/100km, iar emisiile CO2 sunt de 360g/km. Conceptul Ferrari Four FF va fi prezentat pentru prima oara la Salonul Auto de la Geneva din martie.

Sursa: antena3.ro

VIDEO! S-a decis: de la 1 noiembrie cauciucurile de iarna devin OBLIGATORII... Tuning / Rolls-Royce Black Bison: Bizonul britanic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x