Antena Căutare

FOTO! Jaguar XKE in viziunea "Mad Men"

Jaguar - o masina eleganta si sexy, careia nu ii trebuie prea multe cuvinte pentru a-i etala calitatile. In ultimul episod din serialul "Mad Men" este prezentata o aparenta istorie a uneia dintre cele mai populare modele: Jaguar XKE. Insa, se pare ca realitatea este putin... diferita.

Jaguar XKE este subiectul de baza al ultimelor episoade din "Mad Men", unde intreaga companie "Sterling Cooper Draper Price" munceste de zori pentru a crea un slogan care sa ramana in istoria publicitatii.

Insa compania de masini de lux a spulberat toate informatiile transmise de celebrul serial, prin publicarea unor fotografii care ilustreaza primele reclame si sloganuri create, in 1969, pentru faimosul model.

"Jaguar: in sfarsit, un lucru frumos care poate fi doar al tau" (Jaguar: at last, something beautiful you cand truly own) - este sloganul pe care Don Draper l-a ales impreuna cu echipa sa, insa realitatea se pare ca este cu totul alta. Adevaratele reclame aveau sloganuri scurte, precise, insotite de clasicele descrieri, specifice publicitatii acelei perioade.

2012/06/04//594755-article-2153272-1367216f000005dc-232_634x391.jpgMad Men: Don Draper prezentand noua campanie Jaguar

"XKE Topless"
si "Finally" sunt motto-urile care au insotit modelul XKE in anii '60. In ciuda faptului ca serialul produs de AMC face publicitate companiei, reprezentantii Jaguar s-au declarat chiar socati de modul in care a fost prezentata etica profesionala a companiei.

Unul dintre actionarii Jaguar pune o conditie imorala pentru a accepta contractul cu compania de publicitate: sa petreaca o noapte in patul lui Joan (Christina Hendricks), frumoasa secretara de la "Sterling Cooper Draper Price".

David Pryor, vicepresedintele Jaguar, el insusi un mare fan "Mad Men", a spus despre serial ca "personajele nu incercau sa vanda doar o masina, ci sa creeze o conexiune emotionala, sa recreeze aceasta dragoste si imoralitate placuta pe care oamenii o aveau pentru brand in acea perioada".

Vezi si GALERIA FOTO de mai jos!

Foto: Jaguar

VIDEO! Parada masinilor de epoca la Satu Mare... Statistica: Romania, pe locul 4 in UE la decese cauzate de accidentele rutiere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x