Antena Căutare

FOTO! Lexus IS F, mai picant din 2012

Lexus IS F, rivalul japonez pentru Mercedes-Benz Clasa C AMG si BMW M3 se pregateste sa revina in centrul atentiei cu forte proaspete, incepand cu anul urmator. In timp ce GS va fi redesenat complet, IS-F va avea un design modificat foarte discret, pentru ca atentia producatorului a fost mai mult indreptata catre imbunatatirea performantelor.

Sedanul de inalta performanta va avea un motor V8 de 5.0 litri, care va produce 423 CP si 505 Nm. Masina va accelera de la 0 la 100 km/h in 4,8 secunde si va atinge o viteza maxima de 270 km/h.

Lexus va oferi un sasiu revizuit, pentru a creste potentialul de conducere dinamic, dar fara sa fie compromis confortul deplasarilor pe distantele mai lungi. In acest sens vor contribui si noile suspensii, capabile sa absoarba socurile mult mai eficient, datorita unor componente care provin de la ZF. Aspectul exterior va fi completat de jantele noi de la BBS care au dimensiuni de 19 inci.

La interior, vei putea sa te simti mai aproape de modelul LFA, datorita scaunelor sport asemanatoare, care pot fi decorate in functie de preferinte. De exemplu, combinatia antica de piele rosie si neagra va fi disponibila. Desigur, asta daca nu iti place pielea neagra care este oferita standard.

In Germania, noul Lexus IS F va avea un pret de pornire de la 70.600 de Euro, in timp ce versiunea IS 250C Convertible cu 208 CP si motor V6 va costa de la 49.650 de Euro in sus.

Nu rata galeria foto de mai jos, preluata de pe topgear.ro!

sursa: topgear

Romanii, codasi in topul celor mai buni soferi din Europa... SPECIAL! BMW - In cautarea punctului "M"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x