Antena Căutare

FOTO! Mercedes CLC Shooting Brake, confirmat pentru 2014

Faptul ca oamenii de la Mercedes-Benz se pricep sa realizeze modele de nisa la nise nu mai este o surpriza pentru nimeni. Compania are planuri de extindere permanenta, asa ca dupa ce au prezentat la editia desfasurata anul trecut a Salonului Auto de la Beijing conceptul CLS Shooting Brake, constructorul cu stea in frunte a confirmat ca se lucreaza la un alt concept.

Este vorba despre Mercedes-Benz CLC Shooting Brake, un model care va arata asemanator cu CLS Shooting Brake, dar va avea dimensiuni medii, dupa cum a precizat managerul companiei, Dieter Zetsche. Platforma MFA va fi gazda pentru producerea modelului care va fi dotat cu mai multe capacitati practice oferite de un wagon, dar va pastra liniile seducatoare ale unui coupe.

Problema este ca mai avem de asteptat pana in 2014, pentru ca atunci vor fi lansate atat CLC Shooting Brake, cat si versiunea coupe cu patru usi CLC, ambele mai mici decat CLS Shooting Brake, respectiv CLS.

Nu rata galeria foto de mai jos, preluata de pe topgear.ro!

sursa: topgear

Cele mai vandute masini din Romania in 2011... 1.500 de permise de conducere retinute in weekend-ul de Sfanta Maria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x