Antena Căutare

FOTO / MINI Countryman WRC - O noua legenda?

MINI, constructorul englez de sub aripa protectoare a BMW, si-a anuntat intentia de a reveni in lumea raliurilor, dupa aproape 50 de ani de absenta. Si pentru ca vorbele zboara, ieri, a prezentat la Salonul Auto de la Paris noul sau bolid de WRC (World Rally Championship). In 2011, MINI Countryman WRC va alerga in 6 din cele 13 runde ale Mondialului de Raliuri, iar in 2012 se va bate pentru titlu tot sezonul.

Conform constructorului, MINI-ul WRC este animat, la fel ca modelele Cooper S, de un motor turbo de 1.6 litri. Puterea acestuia tinde insa spre 300 CP! Specialistii testeaza deja masina pe circuitul de raliu Prodrive, iar rezultatele se spune ca ar fi promitatoare.

"Interesul pentru motorsport al clientilor de MINI este masiv. WRC-ul reprezinta o excelenta platforma de promovare pentru MINI-ul Countryman, model pe a carui platforma a fost dezvoltata masina de raliu", a declarat, in cadrul conferintei de presa de la Salonul Auto de la Paris, Wolfgang Armbrecht, brand manager-sef MINI.

BMW recheama in service 350.000 de vehicule pentru probleme la frane... FOTO / Noul Mercedes CLS - Conceptul de strada...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x