Antena Căutare

FOTO! Noua Lancia Ypsilon vine la Geneva 2011

Una dintre premierele pregatite de Lancia pentru editia din acest an a Salonului Auto de la Geneva va fi noua generatie a modelului de clasa mica Ypsilon.

Inlocuitorul actualului Ypsilon, care marcheaza implinirea a 25 de ani de la lansarea primei generatii, a fost complet redesenat si, pentru prima data, va fi oferit si intr-o versiune de caroserie cu 5 usi.

Din punct de vedere stilistic, noua Ypsilon a imprumutat detalii de la sora mai mare Delta.

Cu o lungime de 3.840 mm, o latime de 1.670 mm, o inaltime de 1.510 mm si un ampatament de 2.390 mm, masina se distinge la exterior prin clantele portierelor posterioare, care sunt ascunse in montantul C, la fel ca la Alfa 147 si la succesorului acesteia, Giulietta. La partea frontala grila radiatorului a fost restilizata, dar noul contur nu se va regasi si pe versiunile ce vor fi comercializate in Marea Britanie sub logo-ul Chrysler.

Construita pe o platforma evoluata a lui Fiat 500, noua Ypsilon va putea fi comandata in patru versiuni de motorizare, in functie de piata: doua unitati pe benzina 1,2 litri/69 CP si 0,9 TwinAir/85 CP, un turbodiesel 1.3 MultiJet II de 95 CP si o versiune a motorului 1.2 8V cu alimentare duala, benzina si GPL.

Toate propulsoarele sunt dotate cu sistem Start&Stop, iar unele modele vor primi si pneuri cu rezistenta redusa la rulare.

Noua Lancia Ypsilon va fi scoasa la vanzare in Europa in luna iunie si va fi comercializata o perioada in paralel cu modelul actual in 3 usi.

Sursa: Jurnalul National

Primul monovolum Dacia s-ar putea numi Popster... FOTO! Concept Infiniti Etherea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x