Antena Căutare

FOTO: Noul Citroen C4 - Baby C5 conectat la 230v

Dupa noul Citroen C5, lansat in 2008, noul Citroen C3, lansat in 2009, si reincarnarea legendarului DS(3), in 2010, a venit randul best-seller-ului C4 sa se schimbe la fata. La prima vedere, din fata, noul C4 pare un C5 redus la scara. Totodata, noul model demonstreaza inca o data calitatile marcii in termeni de inovatie si tehnologii folosite, iar liniile sculptate ale caroseriei sensibilizeaza retina plictisita de numarul mare de concurenti din clasa compacta.



Gadget-uri si sisteme de siguranta

In spiritul marcii, noul Citroen C4 a fost conceput in intregime sub semnul inovatiei utile si intuitive, indiferent ca suntem la capitolul siguranta, confort sau habitabilitate.

Astfel, dincolo de tehnologiile cunoscute si acceptate, cum ar fi cutia de viteze manuala pilotata, asistenta la plecarea din rampa, frana electrica de stationare, AFIL (alerta de incalcare involuntara a liniei continue), proiectoarele directionale cu Xenon sau masurarea locului de parcare, noul Citroen C4 dispune de echipamente noi, rar intalnite pe acest segment, precum sistemul de monitorizare a unghiului mort, pilotul automat programabil (cu posibilitatea de a putea inregistra mai multe comenzi ) si posibilitatea de a personaliza anumite setari ale plnasei de bord (culoarea display-ului, alerte sonore, intensitatea climatizarii).

Mai mult, noul C4 dispune de o priza de 230 de volti, integrata in consola centrala. Prin urmare, incarcarea unui laptop sau alimentarea unui PlayStation pentru copii nu mai e o problema.

Créative Technologie la CITROËN se reflecta si in serviciile inovatoare precum Citroen eTouch. Astfel, o intreaga gama de servicii poate fi regasita la bordul vehiculului precum apelul de urgenta si asistenta in diferite tari, doua servicii gratuite disponibile 24h/ 24, 7 zile/7, datorira unui card SIM integrat care garanteaza o localizare precisa si o interventie rapida in cazul unui accident. Inca doua servicii sunt de asemenea incluse : un carnet de intretinere virtual si un serviciu Eco Driving accesibil pe internet.

Kit One, infantil dar tentant?... Noul crossover compact Mitsubishi ASX, disponibil prin Programul Rabla 2010...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x