Antena Căutare

FOTO! Seat prezinta noul model Mii

La mai puțin de o luna de la Salonul Auto de la Frankfurt 2011, atat Skoda cat si Seat au prezentat noile autoturismele de clasa mini Citigo si Mii.

Cel mai mic automobil din gama producatorului iberic va fi asamblat intr-o fabrica din Bratislava, unde grupul VAG va produce in viitorul apropiat si derivatele in cinci usi ale celor doua modele mini Seat si Skoda.

Inlocuitorul lui Arosa readuce constructorul spaniol in segmentul mini pentru prima oara in mai mult de 7 ani de zile, iar versiunea in trei usi prezentata astazi de Seat va fi echipata cu un motor de 1 litru, disponibil in doua versiuni de putere: 59 sau 74CP.

Unitatea in 3 cilindri pe benzina va transmite puterea puntii fata prin intermediul unei transmisii manuale sau a unei cutii de viteze automate optionale, iar consumul mediu se va situa intre 4,5 - 4,7 de litri la suta.

Din punct de vedere stilistic, diferentele intre Citigo si Mii sunt minime, modelul din urma venind cu un aspect frontal desenat conform filozofiei de design Seat, un interior usor diferit si jante exclusive.

Constructorul spaniol a declarat ca noul Mii va fi lansat pe piata iberica in noiembrie, iar in celelalte showroom-uri europene il vom putea intalni de-abia la inceputul anului viitor.

Citeste si Top Gear Romania!

Seat a prezentat modelul Mii... Alfa Romeo TZ3 Stradale, in actiune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x