Antena Căutare

FOTO! Smart For-Us face pasul catre crossover

Dupa ce a revolutionat conceptul de masina de oras cu For-Two, vehiculul pe cat de lung, aproape pe atat de lat, ce se parcheaza extrem de usor aproape oriunde, Smart vrea sa schimbe perceptia si in ceea ce priveste crossover-ele compacte, prezentand in cadrul Salonului Auto de la Detroit (NAIAS) prototipul For-Us.

Smart For-Two este solutia pentru traficul urban infernal, For-Four, pentru cei care au nevoie de patru usi si ceva mai mult spatiu, iar Smart Roadster a reprezentat, intre 2003 si 2006, alternativa la o masina sport adaptata cerintelor cotidiene. Acum insa, Smart vrea sa dea tonul schimbarii in clasa crossover-elor compacte, dezvaluind in cadrul primului eveniment auto al anului (NAIAS 2012) conceptul For-Us.

VEZI galeria foto din subsolul paginii!

Smart For-Us se prezinta ca un mini-crossover electric, cu bena. Desi si-ar dori, el nu va rasturna viziunea americanilor in ceea ce priveste pick-up truck-urile, dar s-ar putea erija intr-un bestseller european.

Micutul pick-up cu doua locuri masoara doar 3,54 metri lungime, 1,5 metri latime si 1,7 metri inaltime. Iar bena cu o adancime de 900 de milimetri, ce poate "inghiti" doua biciclete, este protejata de o capota actionata electric.

For-Us este animat de un motor electric de 75 CP, ce dezvolta un cuplu maxim de 130 Nm. Viteza maxima ajunge la 120 km/h, iar surse apropiate constructorului afirma ca se are in vedere si dezvoltarea unei versiuni cu tractiune integrala.

Foto: wcf.com

Dramatic: Piata auto s-a intors in timp cu peste 10 ani!... Cayenne Diesel va fi introdus si pe piata americana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x