Antena Căutare

FOTO-Spion: Noul BMW Seria 3 Coupe

Nici nu a trecut bine emotia lansarii celei de-a sasea generatii BMW Seria 3 (F30), ca paparazzi au suprins in teste versiunea Coupe.

Imaginile demonstreaza ca cei de la BMW au pastrat reteta, coupe-ul urmarind liniile de design ale versiunii sedan. Iar capota curbata, consolele fata scurte, ampatamentul lung si habitaclul amplasat spre spate permit noului BMW Seria 3 Coupe sa proiecteze alura dinamica specifica BMW intr-o forma si mai concentrata.

Evident, in spate, pavilionul plonjeaza "spectaculos" spre capacul portbagajului, dar se observa totusi o usoara crestere a spatiului locurilor din spate, fata de actualul model. Si normal, daca avem in vedere ca cea de-a sasea generatie Seria 3 Sedan a crescut si el cu cativa centimetri buni.

Pe partea tehnica, deocamdata nu se cunosc prea multe detalii. Dar e usor de anticipat ca si pe versiunea in doua usi se vor regasi cele patru motoare de la Sedan: 328i (motor de 2.0 litri TwinPower Turbo / 245 CP), 335i (motor de 3.0 litri TwinPower Turbo / 302 CP) si 320d in doua versiuni, de 163 si, respectiv, 184 CP. Alte propulsoare vor completa gama ulterior.

Foto: AutoCar

Lexus CT200h, mai F-Sport... Un Ford Focus RS500 in mainile lui Tanner Foust. Ferrari, pazea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x