Antena Căutare

Foto-Spion (oficiale)! Paceman, versiunea "cocotata" a MINI-ului obisnuit

MINI le-a luat painea de la gura car-paparazzi-lor, publicand o serie de fotografii cu Paceman, noul sau crossover in trei usi, cu spatele bine camuflat. De ce au optat britanicii pentru aceasta strategie, nu se stie, dar important este ca imaginile dezvaluie cateva detalii importante pentru fanii marcii.

Concret, chiar daca fata masinii este identica cu cea a lui Countryman, primul crossover si prima masina in 5 usi din istoria MINI, profilul lui Paceman face legatura cu MINI-ul traditional. Portierele ample au geamuri fara rama, acoperisul plonjeaza puternic spre spate, iar rotile si-au pastrat locurile la extremitati. Linia curbata a haionului anunta ceva mai mult spatiu pentru bagaje decat in cazul MINI-ului "normal", in timp ce garda la sol, asemanatoare cu cea a lui Countryman, garanteaza optiunea transmisiei integrale ALL4, inscriptie vizibila, de altfel, si intr-una dintre fotografii.

Camuflajul acopera insa foarte bine detaliile spatelui si, mai ales, design-ul blocurilor optice. Se observa doar ca acestea nu mai sunt pe verticala, ci pleca orizontal pe capacul portbagajului.

Paleta de motorizari va fi, probabil, identica cu cea a lui Contryman: "traditionalul" 1.6 aspitat, de 98 CP, apoi versiunile turbo, de 184 CP (S) si de 218 CP (John Cooper Works) si, evident, dieselul de 2.0 litri, de 112 sau 143 CP.

Galerie foto: aniversare de 20 de ani McLaren... Provocare: 20 de veliere contra unei masini electrice!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x