Antena Căutare

FOTO-Spion: Porsche 911 2012

Urmatoarea generatie Porsche 911 a fost surprinsa in fotografii spion. Acesta este al doilea an in care Porsche testeaza prototipuri ale modelului 911 2012, iar in imaginile de mai jos apare atat versiunea coupe cat si cea cabrio, cu mult mai putin camuflaj fata de cele de pana acum, relateaza worldcarfans.com.

Prototipurile raman, in mare, credincioase formei deja consacrate, insa arata si noi detalii, in special in partea din spate cu o noua linie de design intre cele doua stopuri. Din fotografii se vede ca inginerii a fost introdus si un eleron ajustabil.

Pentru o eficienta imbunatatita, urmatoarea generatie 911 va avea un sistem start/stop si tehnologia de recuperare a energiei la franare, ambele din standard.

Si motoarele vor fi imbunatatite, incepand cu propulsorul de 3,6 litri cu sase cilindri in linie care produce 365 CP / 272 kW si un cuplu de 400 Nm, iar pentru varianta Carrera S va fi oferit un motor imbunatatit de 3,8 litri cu sase cililndri ce dezvolta 415 CP / 309 kW si 440 Nm.

Urmatoarea generatie 911 va fi disponibila fie cu o transmisie manuala cu sase rapoarte, fie cu una automata, PDK, cu sapte trepte.

Foto: wcf.com

Car Concept: Volkswagen BlueSport... FOTO! Cum ar putea arata viitoarea limuzina a presedintelui Rusiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x